Actie geslaagd! Een pak voor MS patiënt Truus

De inzamelactie voor het pak voor Truus is heel goed verlopen, wij willen alle mensen en bedrijven bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt! Het pak is binnen en alle verwachtingen zijn overtroffen, want tot nu toe is er ruim 18.000 euro opgehaald. Natuurlijk gaan we alles wat extra is ten goede laten komen aan de MS patiënt waar Truus voor staat.

Deze week hebben Petra en Teus van Stichting Team Tundra het pak aan Truus overhandigd. Truus is heel erg blij met haar Exopulse Mollii Suit!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Livit Ottobock Care

Zolang niets ons in de weg staat om te doen wat we willen, voelen we ons vrij. En wie zich vrij voelt, kan op zijn eigen manier genieten van het leven. Pas als onze vrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een probleem met bewegen of lichaamshouding, beseffen we hoe waardevol deze eigenlijk is. Wie zou er dan niet alles voor over hebben om die vrijheid, of tenminste een groot deel daarvan, terug te krijgen?

Bij Livit Ottobock Care vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij(er) kunt bewegen. En daar hebben we alles voor over. De Mollii Suit Exopulse is een mooi voorbeeld hoe mobiliteit weer mogelijk gemaakt kan worden.

De Exopulse Mollii Suit is het eerste neuromodulatie-pak dat helpt met elektrische stimulatie. Maar wat betekent dat eigenlijk? Neuromodulatie is een technologie die direct contact maakt met de zenuwen met als doel de natuurlijke biologische respons op te wekken. De Exopulse Mollii Suit wordt gebruikt om de antagonist (de tegenovergestelde spier) van een spastische spier te stimuleren. Als bijvoorbeeld de biceps (de buigspier) spastisch of gespannen is, dan wordt het pak gebruikt om de triceps (de strekspier) te stimuleren. Door een natuurlijk reflexmechanisme zal de biceps vervolgens ontspannen. Het ontspannen van de spier zorgt voor een geleidelijke verbetering van de functie en kan ook gerelateerde pijn verlichten.

Meer informatie: https://www.ottobock.com/nl-be/product/28XP1000