Ons team

Teus en Petra | Stichting Team Tundra | Nederland

Wie zijn wij en waarom doen wij dit

Wij zijn Teus Verhoeven en Petra de Jager, ouders van vier gezonde dochters in een samengesteld gezin. Een bevoorrechte positie, die in een deel van ons gezin ook wel eens anders is geweest. Beiden hebben wij een persoonlijk verhaal, waardoor wij ons binnen onze stichting inspannen voor andere gezinnen en kinderen voor wie dit niet zo’n gewoon alledaags plaatje is.

Teus verloor 35 jaar geleden zijn beste vriend na een gevecht van 2 jaar aan kanker. hij was nog maar 13 jaar.
Petra’s tweelingdochters konden alleen overleven dankzij langdurige en kundige intensieve zorg in het Sophia kinderziekenhuis. Ook weet zij wat kanker voor betekenis heeft in het gezinsleven. En werkzaam in het onderwijs is zij altijd bezig met de toekomst van kinderen. Helaas heeft zij al diverse malen aan het graf gestaan van kinderen die gesloopt zijn door kanker en andere slopende ziekten.

Samen willen wij iets wezenlijks kunnen betekenen voor hen en de strijd, die zij aan moeten gaan. Wij proberen met het rijden van uitdagende challenges geld bij elkaar te brengen voor goede doelen, die een wezenlijke bijdrage leveren aan die betere gezonde leefomstandigheden.
In januari 2020 zullen wij daarom weer de monstertocht van Navigate North gaan rijden. Een tocht van vele kilometers in 7 dagen van Nederland naar het hoge noorden, in het koudste en donkerste gedeelte van het jaar.
Bizarre omstandigheden, die niets zijn vergeleken bij de moeilijke omstandigheden waar gezinnen in kunnen verkeren.

Ook Arie de Jager is als bestuurslid onderdeel van onze stichting. Ook hij heeft de moeilijke omstandigheden aan den lijve ondervonden, waardoor hij binnen de stichting een mooie rol vervult om onze ritten voor goede doelen te ondersteunen.

Wij hebben al veel keuzes kunnen en mogen maken in ons leven. Wij zijn bevoorrecht en gunnen anderen dat ook.

Team Tundra

CONTACT

 06-11008134 (voorzitter)

Adriaan Heijnisstraat 1
2957 AA
Nieuw Lekkerland

info@teamtundra.nl

Vragen of suggesties?