Navigate North 2020 | Eerste bestemming

Zaterdag 17 januari om 12:00 zal de Navigate North 2020 van start gaan. De organisatie van Navigate North heeft in december de eerste coördinaten bekend gemaakt. De start van de eerste etappe is op de locatie 60.148416 – 12.994648. Deze coördinaten komen uit in het Zweedse plaatsje Torsby.

Finish van Navigate North 2020

De finish van de Navigate North challenge zal op zaterdag 25 januari 2020 in Haaksbergen zijn. Om 14:00 zal het programma starten.

Help ons met het bereiken van onze doelen door middel van donaties. Lees op deze pagina hoe u kunt doneren. Een bijdrage doneren kan ook met iDeal via het crowdfunding platform Geef.nl.

Lees meer over Stichting Team Tundra…

Hoe kunt u helpen?

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die ons steunen in ons doel.
We hopen met uw steun en initiatieven een groot bedrag bij elkaar te rijden voor een gezonde toekomst van kinderen.
Sponsoring, donaties en andere bijdragen zijn van harte welkom.

IBAN: NL73RABO0317916920
t.n.v. Stichting Team Tundra

Onderweg | Track & Trace

Ook dit jaar zijn de teams weer te volgen via de iOS App of via de website navigatenorth.nl/live.

De organisatie van Navigate North zal in de auto’s van de deelnemende teams een track-and-trace systeem laten inbouwen. De teams worden gevolgd vanuit het controlecentrum van Navigate North in Waddinxveen, de positie maar ook de snelheid van de teams wordt gecontroleerd. Te hard rijden levert stafpunten op.

Navigate North Challenge
Nokian Navigate North Challenge

Social media

Steun ons ook door ons te volgen op sociale media. Abonneer je op ons YouTube kanaal en deel of like onze berichten op Facebook, Twitter en Google+. Help ons om meer mensen te bereiken die onze goede doelen kunnen steunen!

Jij kan onze stichting helpen door het storten van een donatie. Op die manier steun jij ook onze goede doelen in 2020! Lees meer over ons project in 2020

Lees meer over het Team Tundra project Navigate North 2020