Navigate North 2019 | Naar de start

Vanmiddag om 16:00 zal de Navigate North 2019 van start gaan vanuit Noorwegen, net boven Oslo. De challenge zal deze editie als doel “De Noordkaap” hebben, een locatie boven de poolcirkel. Teus en Petra zijn gisteren vertrokken vanuit Nieuw Lekkerland om ’s avonds in het noordelijkste puntje van Denemarken te slapen en daarna de boot te nemen richting Noorwegen.

Bij het vertrek van Team Tundra ging het heel even niet volgens plan. Er ging een management lampje branden in de auto. De Toyota Tundra heeft nog even snel een controle ondergaan maar gelukkig viel het mee, en kon de monstertocht toch gereden gaan worden.

Hoe kunt u helpen?

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die ons steunen in ons doel.
We hopen met uw steun en initiatieven een groot bedrag bij elkaar te rijden voor een gezonde toekomst van kinderen.
Sponsoring, donaties en andere bijdragen zijn van harte welkom.

IBAN: NL73RABO 0317916920
ovv. Stichting Team Tundra

Onderweg | Track & Trace

De eerste fase van de tocht rijden alle teams op eigen gelegenheid naar een locatie boven Oslo. Ook dit jaar zijn de teams weer te volgen via de iOS App of via de website navigatenorth.nl/live.

De organisatie van Navigate North heeft in de auto’s van de deelnemende teams een track-and-trace systeem (van MicPoint) laten inbouwen. De teams worden gevolgd vanuit het controlecentrum van Navigate North in Waddinxveen, de positie maar ook de snelheid van de teams wordt gecontroleerd. Te hard rijden levert stafpunten op.

Navigate North Challenge

Bonus / Malus

Strafpunten dus voor te hard rijden maar bonuspunten voor extra locaties die de teams aandoen. De teams moeten tijdens hun tocht berekenen wat de route wordt om de aankomsttijd te halen maar ook om eventuele bonuspunten onderweg te verzamelen. Ook zijn er hier en daar maluspunten van toepassing voor locaties waar de teams juist niet mogen komen!

Een lastige puzzel die de teams straks tijdens de tocht moeten leggen terwijl ze al vermoeid zijn door de lange etappes en verkleumd zijn door de weersomstandigheden onderweg. Maar goed het is dan ook een challenge voor een goed doel, afzien hoort daar ook bij natuurlijk!

De eerste film van Navigate North 2019

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
Nokian Navigate North Challenge

Social media

Steun ons ook door ons te volgen op sociale media. Abonneer je op ons YouTube kanaal en deel of like onze berichten op Facebook, Twitter en Google+. Help ons om meer mensen te bereiken die onze goede doelen kunnen steunen!

Overtocht naar Noorwegen | Navigate North 2019

De Noordkaap – Noorwegen

Klik op de onderstaande foto voor de locatie van “De Noordkaap” op Google Maps.

Team Tundra | Naar de Noordkaap

Jij kan onze stichting helpen door het storten van een donatie. Op die manier steun jij ook onze goede doelen in 2019! Lees meer over ons project in 2019

Lees meer over het Team Tundra project Navigate North 2019