Op weg naar het startpunt

Vanmorgen vroeg om 03:30 begon de reis. Eerst met het vliegtuig naar Helsinki deze keer. We hebben hiervoor gekozen omdat dit minder tijd en energie kost. De auto, een Toyota Tundra, is reeds eind december op transport gegaan, die zien we straks in Helsinki terug.

Eerst een lekker bakkie koffie op de luchthaven en dan een korte vlucht naar Finland. Daar sneeuwt het behoorlijk en de straten en bomen zijn wit van de sneeuw. Het leven gaat gewoon door in Finland, ook als het zo hard sneeuwt, daar kan bijvoorbeeld de NS nog wel wat van leren.

Morgen is het zo ver

Morgen om 12:00 lokale tijd, dat is om 11:00 in Nederland, gaat de Navigate North challenge van 2024 van start. Veel andere teams zijn een aantal dagen terug al vanuit Nederland op weg gegaan, die rijden eerst het hele stuk naar Helsink. Op de website van Navigate North kan je de teams live volgen, Stichting Team Tundra rijdt met nummer 14. Bekijk de Navigate North website hier

Op ons Youtube kanaal kan je onze eigen filmpjes bekijken en we linken daar ook naar de officiele filmpjes van Navigate North, bezoek en abonneer je op ons Youtube kanaal om zo niets te missen.

Volg straks de reis via onze projectpagina…

Eerst een bakkie op het vliegveld
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
Abonneer je op ons YouTube kanaal en mis niets!