Donatie 2019

Afgelopen week hebben we namens onze stichting twee mooie checques kunnen overhandigen aan KIKA en Vrienden van het Sophia.

Met dank aan alle sponsoren en donateurs wordt er zo weer heel veel mogelijk gemaakt. Vrienden van het Sophia gaven wij € 7.000 als bijdrage voor het kinderhersenlab in het nieuwe hersenexpertisecentrum, wat haar deuren in het voorjaar 2020 zal openen. Specialisten en wetenschappers zullen daar hun krachten bundelen om kinderen met een aandoening aan het hoofd, de hersenen en de zintuigen een optimaal niveau van functioneren en participeren in de samenleving te geven.

Lees meer op https://vriendensophia.nl/kinderhersencentrum/

Sophia Kinderziekenhuis

Draagt u het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis een warm hart toe en wilt u uw waardering tonen? Dat kan ook door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen middels een donatie of sponsoring via Team Tundra.

De Sophia Stichtingen spannen zich in ten behoeve van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, met als doel bevordering van wetenschappelijk onderzoek en welzijn van zieke kinderen. Bron: vriendensophia.nl

Stichting Team Tundra | Goede doelen 2019 | Sophia
Team Tundra rijdt voor Stichting Vrienden van het Sophia
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer