Leerlingen van Wellantcollege de Bossekamp komen in actie voor een betere wereld

Afgelopen november is een team van Young Impact op school geweest om leerlingen aan te moedigen hun sterke punten in te zetten om problemen aan te pakken in hun eigen omgeving. De leerlingen doen dit door in actie te komen. Deze acties worden ‘challenges’ genoemd. Door deze Challenges kunnen leerlingen een directe positieve impact maken op een ander. Zij leren hun talenten in te zetten door in actie te komen voor iets wat zij belangrijk vinden. Als school willen we de leerlingen laten ervaren dat hun actie er toe doet. We zeggen dan ook: “Jij maakt het verschil”

Er zijn inmiddels diverse activiteiten georganiseerd door onze leerlingen.

Vijf leerlingen uit klas 1C hebben deze mogelijkheid aangegrepen om in actie te komen voor KIKA. Door het ophalen van lege flessen en het verzamelen van giften hebben zij een mooi bedrag opgehaald.

Dit bedrag, € 200,40, werd donderdag 14 februari uitgereikt aan Petra de Jager van Team Tundra. Zij zet zich samen met haar man al langer in voor KIKA en het Sophia Kinderziekenhuis. Het gedoneerde bedrag wordt, samen met hun donaties, binnenkort overhandigd aan KIKA.

Team Tundra rijdt voor KiKa
Donatie | Wellantcollege | Sponsorloop
Leerlingen van Wellantcollege de Bossekamp komen in actie voor een betere wereld

Hoe kunt u helpen?

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die ons steunen in ons doel.
We hopen met uw steun en initiatieven een groot bedrag bij elkaar te rijden voor een gezonde toekomst van kinderen.
Sponsoring, donaties en andere bijdragen zijn van harte welkom.

IBAN: NL73RABO 0317916920
ovv. Stichting Team Tundra