Donateur HDB Tekenburo | 2019

Stichting Team Tundra heeft voor de Navigate North challenge in 2019 een mooie donatie ontvangen. HDB Tekenburo heeft onze goede doelen gesteund. Lees op deze pagina meer over HDB.

HDB Tekenburo | Navigate North | Team Tundra
Sponsor 2019 | HDB Tekenburo | Team Tundra

Bron: www.hdbtekenburo.nl

Wat op het oog een rustig landschap lijkt, is ondergronds veel meer dan dat. HDB tekenburo verschaft inzicht in wat je niet ziet.

Wij brengen nieuwe en bestaande netwerken van kabels en leidingen in kaart. Die netwerken worden steeds complexer, want de vraag naar elektriciteit, water, gas, glasvezel en riool blijft stijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft HDB tekenburo in deze wereld een stevige positie opgebouwd.

Expertise, nauwkeurigheid en betrokkenheid bij de uitvoering maken ons de betrouwbare partner die u zoekt.

Bezoek de website van HDB Tekenburo.

Een impressie van Navigate North 2018

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Social media

Steun ons ook door ons te volgen op sociale media. Abonneer je op ons YouTube kanaal en deel of like onze berichten op Facebook, Twitter en Google+. Help ons om meer mensen te bereiken die onze goede doelen kunnen steunen!

Ook sponsoren voor 2019?

Wil jij ook Team Tundra sponsoren door stickerruimte met jouw bedrijfslogo te kopen op onze auto? Neem dan contact met ons op. Jouw bedrijfslogo komt dan op onze auto en wordt ook op onze website geplaatst.

Lees onze sponsorpagina voor meer informatie…