Sponsor Hoveniersbedrijf Randstad

Stichting Team Tundra is voor de Navigate North challenge in 2019 gesponsord door Hoveniersbedrijf Randstad. Dit bedrijf heeft onze goede doelen gesteund door middel van het aankopen van stickerruimte op onze auto. Lees op deze pagina meer over onze sponsor Hoveniersbedrijf Randstad.

Sponsor | Stichting Team Tundra | Hoveniersbedrijf Randstad | Rotterdam
Sponsor | Hoveniersbedrijf Randstad

Bron: www.hoveniersbedrijf-randstad.nl

Veelzijdige hoveniers met een passie voor uw tuin. Wij verzorgen het complete tuintraject. Eerst creëren we een tuinontwerp dat aansluit op uw tuinwensen en woonstijl. Daarna volgt de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Wilt u in uw tuin genieten van een overdekt plekje? Wij bouwen maatwerk veranda’s en tuinhuizen. Naast het bedienen van particulieren zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van groen en bestrating voor bedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, scholen en kinderdagverblijven.

Lees meer op www.hoveniersbedrijf-randstad.nl

Een impressie van Navigate North

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Social media

Steun ons ook door ons te volgen op sociale media. Abonneer je op ons YouTube kanaal en deel of like onze berichten op Facebook, Twitter en Google+. Help ons om meer mensen te bereiken die onze goede doelen kunnen steunen!

Ook sponsoren?

Wil jij ook Team Tundra sponsoren door stickerruimte met jouw bedrijfslogo te kopen op onze auto? Neem dan contact met ons op. Jouw bedrijfslogo komt dan op onze auto en wordt ook op onze website geplaatst.

Lees onze sponsorpagina voor meer informatie…