Sponsor wepsaait.nl | Website ontwikkeling

In 2019 rijdt Stichting Team Tundra de Navigate North Challenge, 7000 kilometer door 7 landen in 7 dagen. Team Tundra rijdt deze monstertocht voor de goede doelen KiKa en Vrienden van het Sophia. Voor de tocht in januari 2019 heeft www.wepsaait.nl Stichting Team Tundra gesponsord door stickerruimte te kopen op de auto. Met deze sponsoring steunt ook Wepsaait.NL de goede doelen van Team Tundra.

Naast de ontwikkeling van de website www.teamtundra.nl steunt wepsaait Team Tundra ook door het beheer en de promotie van hun website. Wepsaait is een samenwerking van ZUTZ en Schriever Design & Concept.

Lees meer op deze pagina over wepsaait.nl

Sponsor wepsaait.nl | Stichting Team Tundra 2019
Sponsor 2019 | www.wepsaait.nl | De Websitebouwers

Bron: www.wepsaait.nl

Wil jij een nieuwe website laten bouwen? Of wil je een webwinkel laten bouwen? Wij bouwen en ontwerpen een website of een webshop voor jou.

Samen met jou pakken we de rode draad uit jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat jij je online van jouw beste kant kan laten zien. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop vindbaar is en gemakkelijk is te gebruiken op smartphones en tablets. Om dit te realiseren werken we alleen samen met de allerbeste specialisten. Wij zijn de webbouwers! Zin gekregen om met ons de uitdaging aan te gaan? Kijk dan snel wie we zijn en wat we maken.

Lees meer op www.wepsaait.nl

Nokian Navigate North Challenge

Hoe kunt u helpen?

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die ons steunen in ons doel.
We hopen met uw steun en initiatieven een groot bedrag bij elkaar te rijden voor een gezonde toekomst van kinderen.
Sponsoring, donaties en andere bijdragen zijn van harte welkom.

IBAN: NL73RABO 0317916920
ovv. Stichting Team Tundra

Een impressie van Navigate North 2018

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Ook sponsoren?

Wil jij ook Team Tundra sponsoren door stickerruimte met jouw bedrijfslogo te kopen op onze auto? Neem dan contact met ons op. Jouw bedrijfslogo komt dan op onze auto en wordt ook op onze website geplaatst.

Lees onze sponsorpagina voor meer informatie…