Sponsor Brandt B.V. uit Dongen

Stichting Team Tundra is voor de Navigate North challenge in 2019 gesponsord door Brandt B.V. uit Dongen. Dit bedrijf heeft onze goede doelen gesteund door het kopen van stickerruimte op onze auto. Lees meer over onze sponsor op deze pagina of over onze goede doelen op onze website.

Sponsor | Team Tundra | Brandt B.V. uit Dongen
Sponsor Brandt B.V. | Dongen | Team Tundra

Bron: www.brantbv.nl

Brant BV is ook uw specialist als het gaat over tractoren en bouwmachines. Met onze specialisaties en ons onovertroffen enthousiasme zijn wij de partner om rendement te genereren.

Al meer dan 60 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van tractoren. Voor een graafmachine van wereldklasse bent u bij ons aan het juiste adres. Voor Zuid-West Nederland zijn wij er voor HITACHI machines, inclusief goede en betrouwbare aanbouwdelen.

Lees meer over onze sponsor op hun website

Hoe kunt u helpen?

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die ons steunen in ons doel.
We hopen met uw steun en initiatieven een groot bedrag bij elkaar te rijden voor een gezonde toekomst van kinderen.
Sponsoring, donaties en andere bijdragen zijn van harte welkom.

IBAN: NL73RABO 0317916920
ovv. Stichting Team Tundra

Een impressie van Navigate North 2018

Vanwege de privacywetgeving heeft YouTube uw toestemming nodig om te laden. Voor meer informatie, lees ons Privacyverklaring
Accepteren

Social media

Steun ons ook door ons te volgen op sociale media. Abonneer je op ons YouTube kanaal en deel of like onze berichten op Facebook, Twitter en Google+. Help ons om meer mensen te bereiken die onze goede doelen kunnen steunen!

Ook sponsoren?

Wil jij ook Team Tundra sponsoren door stickerruimte met jouw bedrijfslogo te kopen op onze auto? Neem dan contact met ons op. Jouw bedrijfslogo komt dan op onze auto en wordt ook op onze website geplaatst.

Lees onze sponsorpagina voor meer informatie…